Khamis, 20 Mei 2010

bagaimana nak hilangkan perut buncit??

Tips :
1. Senaman seperti crunches ( macam sit-up- sambil tengok tv pun boleh buat.-sekurang2nya lebih dari 25 kali
sehari.
2. Senaman kardio ( macam joging - kalau tak mampu pergi gym)- ini dapat meningkatkan metabolisma badan-
beli treadmill ( tak mahal RM1000++ dah boleh dapat dari Takasima) jadi boleh joging sambil tengok tv.
3. Jaga pemakanan - elakkan makan burger, satay, dan makanan yang bergoreng.
4. Anda boleh mencuba NUTRASTART dengan harga RM140 (include postage) daripada saya.
5. Ia mampu menguruskan berat badan anda ke tahap BMI yang ideal.
6. Jika anda terlalu kurus juga boleh mencubanya.


Bahan-bahan yang terkandung di dalam nutrastart :

Soy Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Transfer Factor E-XF%u2122, Sunflower Oil Creamer (high oleic sunflower oil, corn syrup solids, sodium caseinate (a milk derivative), mono- and diglycerides, dipotassium phosphate, tricalcium phosphate, soy lecithin, tocopherols), Polydextrose-Litesse II, Xylitol, Maltodextrin Fiber, Natural Flavor, Fructose, Soy Fiber, Vitamin and Mineral Blend (calcium, magnesium, ascorbic acid, vitamin E, niacin, iron, zinc, d-calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride, copper, riboflavin, vitamin A, thiamin, folic acid, potassium, cyanocobalamin), Cellulose Gum, Stevia, Salt.


What makes this product unique?

# Transfer factors are tiny messenger molecules that transfer immunity information from one entity to another, such as between a mother and her breastfeeding infant.

# The extraction processes for transfer factors from colostrum and egg sources are protected by US patents 6,468,534 (egg yolks) and 6,866,868 (exclusive manufacturing techniques), with other patents pending.

#NutraStart is low in fat and contains no aspartame or artificial flavors.

#It includes the benefits of soy protein for muscle growth, energy, overall wellness, and weight management support.

# Soybeans contain all the amino acids essential to human nutrition.

#Rich in phytoestrogens, soy helps maintain the delicate balance your body needs for overall wellness and weight management.

# NutraStart contains up to 50 percent of many of the recommended daily vitamins and minerals to help you receive the nutrition you need every day.

# Available in vanilla flavor, NutraStart can be mixed with milk or water.

# NutraStart uses only soybeans that have been certified 100% natural. No Genetic Modification has occurred with this product.


Primary Benefits

Benefits

Contains only 160 calories and is low in sugar and carbs
Provides balanced nutrition for healthy weight management
Offers the immune system support of patented Transfer Factor E-XF
Contains 18 grams of protein and 10 grams of dietary fiber per serving

NUTRASTART SEDAP DAN LAZAT....ANDA PASTI GEMBIRA DENGAN RASANYA!!
CUBALAH HARI INI JUGA..................
HUBUNGI SAYA DI : 014-237 5034 (SMS/CALL)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

comment box